Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.04.2021
Ušijeme Vám bytové doplňky na míru
Šijeme pro Vás i na vaše přání...ubrusy přesně na rozměry vašeho stolu, prostírání v barvě vašeho interiéru, polštářky a doplňky podle vašich představ... číst celé
15.04.2021
Šaty z mého ateliéru podtrhují ženskost!
Pro každou ženu se najdou ty správné šaty, stačí si jen vybrat ten správný střih. Pokud potřebujete, nebojte se zeptat a požádat o radu. Ne všechny ša... číst celé
15.04.2021
Květen plný dárků
Nechejte se od nás v květnu hýčkat...ke každé objednávce nad 1000Kč získáte od nás dárek!   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.04.2021 Móda a design
Barvy roku 2021 - Světle šedá a Oslňující žlutá
Žlutá barva symbolizuje optimismus a naději. Šedá pak stabilitu a pohodlí. Tyto barvy vévodí letošním designovým výrobkům. číst celé
Jaro v bytě, to nejsou jen květiny ve váze
Nechte vstoupit jaro do vašich domovů a vytvořte si příjemné prostředí, kam se budete rádi vracet. číst celé
22.12.2018 Stolování
Stolování ve středomořském duchu vnese do jídelny svěžest a lehkost
Ať už zvolíte motivy oliv nebo přímo mořské či námořní motivy připomínající půvaby moře, inspirace středomořím rozhodně stojí za vyzkoušení. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Barvy roku 2021 - Světle šedá a Oslňující žlutá
Barvy roku 2021 - Světle šedá a Oslňující žlutá
Žlutá barva symbolizuje optimismus a naději. Šedá pak stabilitu a pohodlí. Tyto barvy vévodí letošním designovým výrobkům. číst celé
Jaro v bytě, to nejsou jen květiny ve váze
Jaro v bytě, to nejsou jen květiny ve váze
Nechte vstoupit jaro do vašich domovů a vytvořte si příjemné prostředí, kam se budete rádi vracet. číst celé
Stolování ve středomořském duchu vnese do jídelny svěžest a lehkost
22.12.2018 Stolování
Stolování ve středomořském duchu vnese do jídelny svěžest a lehkost
Ať už zvolíte motivy oliv nebo přímo mořské či námořní motivy připomínající půvaby moře, inspirace středomořím rozhodně stojí za vyzkoušení. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nejčtenější na blogu
  • Barvy roku 2021 - Světle šedá a oslňující žlutá
  • Jaro v bytě, to nejsou jen květiny ve váze
  • Stolování ve středomořském duchu vnese do jídelny svěžest a lehkost
Kde nás najdete

Provozovna:

Pořádí 2074

Uherský Brod

688 01

Kontakty
Logo
Ateliér Interia
Jitka Braunerová
Jitka Braunerová
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz